alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
SmartThings Banner 735x200 MG RR 01
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Deputatul PNL Adrian Cozma: ”Valorile fundamentale nu se schimbă!”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deputatul PNL Adrian Cozma a prezentat azi, în plenul Camerei Deputaților, o declarație politică referitoare la decizia din Parlamentul European cu privire la ghidul lingvistic pe care trebuie să și-l însușească funcționarii europeni și care a născut controverse mari în toate statele Uniunii Europene.

”Decizia din Parlamentul European cu privire la ghidul lingvistic pe care trebuie să și-l  însușească funcționarii europeni și care a născut controverse mari în toate statele Uniunii Europene. Pe bună dreptate că eliminarea cuvintelor de «mamă» și «tată» din vocabularul unei categorii sociale este un lucru care trebuie să ne alarmeze pe toți, în primul rând pentru că e atacată instituția fundamentală a societății noastre și vorbim de un drept care nu poate fi anulat prin decizii și regulamente ale unor instituții publice. Consider că nu pot fi puse în discuție valori care s-au născut și au supraviețuit de-a lungul istoriei și nu pentru că au fost votate și legiferate, ci pentru că fac parte din drepturile și virtuțile pe care le-am dobândit pe cale naturală și sigur că mulți dintre noi și pe cale spirituală. 

Orice copil are o mamă și un tată și educația pe care trebuie să o promovăm trebuie să fie în acest sens. 

Mama și tata sunt exemplele cele mai apropiate pentru copil, iar dezvoltarea lui are la bază întregul set de reguli nescrise, valori și o bună comunicare care să exprime cât mai firesc relația din cadrul familiei, iar comunicarea mamă-copil și tată-copil este esențială pentru dezvoltarea noastră și fiecare dintre ele are un rol bine definit și specific totodată. 

Chiar și noi ca adulți rămânem atașați de cuvintele mamă și tată și de simbolistica puternică dată de ele. 

Avem obligația morală de a apăra toate aceste valori și credințe care ne-au unit timp de secole și care ne vor ține uniți și de acum înainte. Patria, familia, credința strămoșească, limba și tradițiile trebuie să rămână ca o piatră de hotar pentru toate generațiile de astăzi și care vor veni”, este declarația deputatului PNL Adrian Cozma.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii