alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

INTERVIU. Deputatul PNL Adrian Cozma, despre activitatea sa în Parlamentul României

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deputatul PNL Adrian Cozma, într-un interviu acordat TVR, a discutat despre principalele proiecte ale Comisiei de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională a Camerei Deputaților din care face parte, precum și despre alte propuneri legislative pentru modificarea și completarea Codului Penal prin care să descurajeze violența față de minori, respectiv încurajarea muncii în rândul persoanelor private de libertate.

Cozma a vorbit despre o problemă specifică zonei Transilvaniei, privind Legea fondului funciar, arătând că este nevoie de o îmbunătățire a legislației deoarece în prezent sunt foarte multe proprietăți care nu au fost încă retrocedate.

 

În calitate de membru al Comisiei de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională a Camerei Deputaților, Cozma va pleda pentru înzestrarea Armatei României prin achiziționarea de echipamente și tehnică militară necesare pentru îmbunătățirea activității.

 

Deputatul Adrian Cozma a vorbit și despre proiectul de lege inițiat de acesta care să descurajeze violența față de minori, un proiect de lege care vizează protejarea minorilor și creșterea pedepselor pentru persoanele care utilizează violența față de minori.

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii