Adrian Cozma: ”Primăria, sancționată disciplinar și administrativ de Garda de Mediu pentru amplasarea toaletei din Piața 25 Octombrie”

Toaleta publică din Piața 25 Octombrie, desființată de Garda de Mediu pe motiv că nu are actele de reglementare din partea Agenției pentru Protecția Mediului. 

Astfel, Agenția pentru Protecția a luat și măsura contravențională împotriva Primăriei Satu Mare, căreia i-a solicitat desființarea lucrărilor și aducerea terenului la starea inițială, după cum se arată într-un răspuns la sesizarea înaintată instituției de către deputatul Adrian Cozma.
Fără toalete improvizate în centrul istoric. Primarul Gabor nu a înțeles nici acum că e ilegal să construiești pe domeniul public orice și oricând. Primăria, la fel ca și noi și la fel ca alte instituții sau firme private, are obligația de a a-și obține toate avizele necesare pentru a primi autorizație de construcție. Totodată trebuie să se conformeze atunci când este sancționată disciplinar și administrativ așa cum s-a întâmplat în urma evaluării pe care a făcut-o Garda de Mediu”, a declarat Cozma.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii