alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
SmartThings Banner 735x200 MG RR 01

Adrian Cozma: ”Sus în vârful Codrului, pe urma haiducului" are toate șansele să devină un mare festival regional de folclor autentic

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deputatul PNL Adrian Cozma a participat în weekend la prima ediție a Festivalului interjudețean de folclor ”Sus în vârful Codrului, pe urma haiducului”. 

”Jocul din ținutul Codrului ne-a adus bucuria comuniunii între localități din trei județe și ne-a amintit de celebrul luptător haiduc Vasile Blidaru, care a fost cinstit astăzi și omagiat prin realizarea unui bust”, a declarat Cozma.
"Sus în vârful Codrului, pe urma haiducului" are toate șansele să devină un mare festival regional de folclor autentic, aici în Poiana cu ghiocei de pe Vârful Lespezi, pe culmea ce leagă Sătmarul de Maramureș, a mai spus acesta, care a transmis felicitări primarilor din localitățile Socond, județul Satu Mare, Băseşti, Maramureș și Cehu Silvaniei, Sălaj. 
”Ținuturile noastre sunt mai bogate prin promovarea acestor evenimente care duc mai departe tradițiile românești și care dau acestor locuri frumusețe și localnicilor voie bună”, a mai spus Cozma.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii