Adrian Cozma a anunţat „Alianţa pentru Satu Mare” alături de Pro România şi PNŢ „Maniu Mihalache”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma, a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, constituirea “Alianţei pentru Satu Mare” împreună cu Pro România şi PNŢ Maniu Mihalache. 

La conferință au fost prezenți fostul deputat Octavian Petric, liderul partidului Pro România şi liderul PNŢ Maniu Mihalache, Gheorghe Berinde.
Este nevoie de o astfel de alianţă pentru a veni în sprijinul sătmărenilor pentru a dezvolta şi susţine toate proiectele bune pentru judeţul Satu Mare şi, nu în ultimul rând, proiectele pierdute sau ratate de către actuala conducere”, a declarat Cozma.
Legat de candidatul la Primăria Satu Mare, Cozma a declarat că este posibil ca PNL să nu depună candidat la Primăria Satu Mare, dacă vor considera că nu are şanse de câștig, pentru a nu diviza electoratul.
Posibil să depunem un candiat la Primăria municipiului Satu Mare, dar vom cântări acest aspect pentru că, dacă vom considera că nu există o şansă reală din partea Alianţei, posibil să nu depunem candidat la Primăria municipiului Satu Mare tocmai pentru a nu fi în contradicţie cu ceea ce credem, şi anume că nu vrem divizarea votului”, a declarat Cozma.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii