Baschet | Final Four-ul Cupei României se joacă la Sfântu Gheorghe. CSM Satu Mare joacă în semifinale cu Phoenix CSU Simona Halep Constanța

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi, la sediul Federației Române de Baschet a avut loc ședința de atribuire a organizării Turneului Final Four al Cupei României de baschet feminin, sezonul 2021-2022, precum și tragerea la sorți a meciurilor din cadrul semifinalelor competiției KO.

Au fost prezenți la ședința de atribuire reprezentanții cluburilor ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, CSM Satu Mare și CSM Alexandria, precum și conducătorii FRB și reprezentanții departamentelor Competiții, Tehnic și Comunicare FRB. 
Dupa anuntarea ofertelor, conducerea FRB a atribuit clubului ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe organizarea Turneului Final 4 CRBF, sezonul 2021-2022, competitia urmand sa se desfasoare, în perioada 26-27 februarie 2022, in Sepsi Arena din municipiul Sf. Gheorghe.
Totodată, în urma tragerii la sorți a fost stabilit și programul semifinalelor Final 4 CRBF, sezonul 2021-2022, meciurile urmând să se dispute astfel:
  • Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanța - CSM Satu Mare
  • ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – CSM Alexandria
Semifinalele se vor juca sâmbătă, 26 februarie, în vreme ce trofeul va fi decernat în urma finalei care va avea loc duminică, 27 februarie. 
ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe este deținătoarea trofeului.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii