”Ajutoarele lui Moș Crăciun” la a 5-a ediție. Peste 500 de copiii nevoiași din județul Satu Mare sunt pe lista Spiridușilor 

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Numărătoarea inversă până la Crăciun a început, iar spiridușii din cadrul Asociației ”Apel la Acțiune” s-au pus deja pe treabă.

Mihai Huzău, Roxana Gătina, Anișoara Deak, Alexandru Șuta, Sebastian Kirilă și Vera Pop au ajuns la a 5-a ediție a proiectului ”Ajutoarele lui Moș Crăciun” și, cu această ocazie, vă mulțumesc tuturor pentru implicarea de până acum.

Spiridușii fac din nou apel la participarea dumneavoastră 

Nimic din tot ce s-a făcut de 4 ani încoace nu ar fi fost posibil fără implicarea oamenilor cu inimi sensibile la durerile altora. De asemenea, nici ediția 2021 nu poate exista fără dumneavoastră, iar spiridușii vă invită să le fiți din nou alături.

Vă reamintim că proiectul este dedicat copiilor nevoiași din Centre și Case de copii, dar și micuților din familii defavorizate. 

Campania funcționează în felul următor: copiii îi scriu Moșului dorințele, scrisorile ajung la spiridușii Asociației ”Apel la Acțiune” după care fiecare dintre dumneavoastră poate să intre în posesia unei scrisori și să cumpere cadourile înșiruite pe ea. Apoi, în preajma Crăciunului, spiridușii, alături de Moș, vor împărți darurile tuturor copiilor.

ajutoare mos craciun

Îndepliniți chiar dumneavoastră dorințele unui copil 

Cei mici își doresc ca, și în aceast an, Moșul să ajungă la ei. Drept urmare, și-au luat pixurile, hârtiile, unii chiar și creioanele colorate, și i-au scris și desenat Moșului. 

Astfel, peste 500 de scrisori au ajuns până acum în mâinile spiridușilor.

Cum puteți intrați în posesia uneia dintre ele și să îl ajutați pe Moș Crăciun? E simplu! 

În varianta online, tot ce e nevoie să faceți este să accesați formularul următor >> AICI << și să rezervați o scrisoare. 

Altă opțiune este să veniți personal la Atelierul lui Moș Crăciun, de pe strada Micu Klein, nr. 1, la Moose Social Pub, de luni până vineri, între 14:00 și 19:00 și sâmbătă, de la 14:00 la 18:00. 

Menționăm că, darurile din fiecare scrisoare se încadrează în suma de 150 de lei. 

Fiecare zi din Centrele și Casele de copii e marcată de lipsuri

Ce înseamnă viața în Centrele și Casele de copii? Pentru copii înseamnă mâncare caldă, un pat în care să doarmă, un adăpost, un loc de joacă. Dar, înseamnă și o viață plină de lipsuri. 

Se modernizează puțin spre deloc pentru că … nu sunt bani, iar ignoranța celor care ar trebui să acorde fonduri se răsfrânge asupra copiilor.  

An de an, membrii Asociației le fac câte o vizită copiilor și stau de vorbă cu responsabilii. 

AICI puteți afla nevoile celor mici și modul în care te poți implica, dincolo de ce i-au scris Moșului. 

Împreună facem lucruri mărețe!

A rămas puțin până la Crăciun, dar, chiar dacă timpul e scurt, mână de la mână putem schimba lumea celor mici. 

Primele 4 ediții au adunat în total mai bine de 2000 de sătmărenii. Datorită lor, spiridușii au împărțit peste 1600 de cadouri și au reușit să acopere o parte din nevoile copiilor de la centre și din familii nevoiașe.

Crăciunul care vine, puteți fi și dumneavoastră motivul pentru care un copil zâmbește. 

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii