Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213

Sătmărenii, invitați să facă parte în echipa salvatorilor. Crucea Roșie organizează un amplu eveniment de promovare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Crucea Roșie Satu Mare organizează un amplu eveniment de promovare a voluntariatului în rândul sătmărenilor. 

Evenimentul va avea loc vineri, 28 aprilie, începând cu ora 17:00, în Centrul Nou din municipiul Satu Mare. 
Sătmărenii interesați se vor putea înscrie ca voluntari în cadrul evenimentului de vineri, unde vor primi totodată mai multe informații despre modul în care își pot aduce contribuția.
În cadrul evenimentului, voluntarii Crucii Roșii Satu Mare vor prezenta tehnici de prim-ajutor, cum să acționezi în caz de urgență și cum să oferi primul ajutor până la sosirea echipei medicale.
Ca să fii salvator nu trebuie să ai Facultatea de Medicină. Este importantă să îți dorești să fii alături de comunitate și să te implici. De aceea am demarat o caravană a voluntariatului, să ne cunoască lumea mai bine. Prima oprire va fi vineri și îi așteptăm pe toți cu mare drag. De ce să fii voluntar Crucea Roșie? Pentru că poți să schimbi ceva în comunitatea ta, poți să salvezi oameni. Sunt persoane care poate au abilități pe care nu le cunosc, iar făcând voluntariat își vor da seama de ele”, a declarat directorul Crucii Roșii Satu Mare, Rodica Borlan, azi, în cadrul unei conferințe de presă.
Crucea Roșie este o familie bazată pe iubire, dăruire, pe unitate și pe toleranță”, a declarat preotul Cristian Boloș, vicepreședintele Crucii Roșii.
Crucea Roșie știe și poate să aducă bucurie unde este tristețe, speranță unde este deznădejde și lumină unde-i întuneric”, a mai spus preotul Cristian Boloș.

 

1 comentariu

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii