Armata va chema rezerviștii din județul Satu Mare pentru verificarea și actualizarea evidenței acestora

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În luna august, Centrul Militar Județean Satu Mare desfășoară activități specifice de chemare a unor rezerviști din județul Satu Mare pentru clarificarea situației militare a acestora, cu scopul actualizării bazei de date a rezerviştilor și a precizării unor date referitoare la situația lor militară. 

Procedura este una de rutină și se desfășoară în conformitate cu art. 51 din Legea nr. 446 din 30 noiembrie 2006 privind pregătirea populaţiei pentru apărare. Ordinele de chemare pentru clarificarea situației militare vor fi înmânate de către reprezentanţii structurilor specializate ale Ministerului Afacerilor Interne - conform art. 45, alin. (1) lit. a) din aceeaşi lege.
Centrul Militar Județean Satu Mare desfăşoară periodic acest tip de activități, ultima activitate de acest fel având loc în primăvara acestui an.
Această activitate NU reprezintă încorporarea, concentrarea sau mobilizarea cetăţenilor respectivi.
Pentru alte detalii putem fi contactați telefonic la tel. 0261/717123 sau 0261/716513, prin email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la sediul Centrului Militar Județean Satu Mare, situat în localitatea Satu Mare strada Petöfi Sándor nr. 47 pe timpul programului de lucru cu publicul în zilele de luni, miercuri, joi, vineri între orele 08.30-16.30 și marți între orele 10.30-18.30. 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii