Îți cauți job? Pe 27 octombrie, vino la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ca în fiecare an, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare organizează o  bursă a  locurilor de muncă dedicată absolvenților de învățământ care are drept  scop satisfacția rapidă a cererii și ofertei de forță de muncă, în data de 27 octombrie  2023. 

Evenimentul va avea loc Casa de Cultură a Sindicatelor în intervalul orar  09:00 – 16:00 și are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.
Angajatorii își pot prezenta oferta locurilor de muncă vacante, au ocazia de a cunoaște direct viitorii angajați, ce își doresc aceștia și ce așteptări au de la un loc de muncă, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot testa piața muncii, pot afla care sunt meseriile cele mai căutate, care sunt competențele și abilitățile care cresc șansele de a obține un loc de muncă, pot negocia direct pachetul salarial.
Toți cei prezenți la bursă, vor afla de la reprezentanții agenției județene pentru ocuparea forței de muncă, informații referitoare la facilitățile oferite de Legea nr. 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă despre măsurile active, stimulente, prime oferite angajatorilor și persoanelor înregistrate în baza de date a AJOFM Satu Mare, dar și despre cursurile de formare profesională organizate  prin furnizorii de servicii specializate, acredidați.
La aceast eveniment pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au un loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia. 
Agenții economici care doresc să participe la bursă,se pot adresa agenției locale unde vor depune oferta  de participare.
Precizăm că participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii