alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
SmartThings Banner 735x200 MG RR 01
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Restaurantul Poiana Codrului și-a mărit capacitatea, ajungând la 300 de locuri

La Restaurantul Poiana Codrului a avut loc prima petrecere festivă, odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare și extindere.
Proprietarii au decis să investească semnificativ ca urmare a cererii venite din partea clienților. În urma acestui proces, restaurantul Poiana Codrului a fost extins și recompartimentat, capacitatea sa ajungând la 300 de locuri în salonul mare, respectiv alte 80 de locuri în salonul mic.
La sfârșitul săptămânii trecute, într-o ambianță elegantă și cu preparate culinare alese, a avut loc o petrecere festivă la care au fost invitate viitoarele cupluri de mirese și miri care au ales să-și petreacă nunta anul acesta la Restaurantul Poiana Codrului, precum și oficialități locale, colaboratori, angajați, invitați și prieteni.
Cei prezenți au avut parte de momente muzicale în compania formațiilor Elegant, Argus Satu Mare, dar și a invitatului surpriză, interpretul de muzică populară Petrică Mureșan, precum și de un moment vesel oferit de comicul Nicu Bendea, unul dintre cei mai apreciați actori de comedie din Cluj.
Extinderea restaurantului a fost realizată ca răspuns la numărul în creștere al cererii venite din partea clienților. Interiorul restaurantului a fost amenajat într-o notă elegantă, folosindu-se culori calde, pastelate, în tonuri de crem, cu mese rotunde, scaune tapițate cu catifea fină, în nuanțe de cafeniu, care, pe lângă confortul sporit asigurat de calitatea lor superioară, conferă și un plus de rafinament. Restaurantul este mochetat, iar în centrul său are un ring de dans parchetat și bine delimitat.
Designerul care a gândit proiectul de amenajare a ales culori în tonuri calde și sisteme de iluminat speciale, pentru a da o notă aparte de eleganță, ceea ce contribuie la atmosfera relaxantă de care se bucură toți cei care aleg această locație pentru nunți, botezuri, zile onomastice.
Per total, Restaurantul Poiana Codrului are un decor încântător, amenajat până în cele mai mici detalii, iar cei care doresc să organizeze evenimente în această locație sunt așteptați pe Bulevardul Lalelei nr. 3-5 sau, pentru rezervări, pot suna la numărul de telefon 0725.808.000.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii