gotec

Sting va concerta pentru prima dată la Cluj-Napoca pe 17 octombrie

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Anul acesta, Sting va canta pentru prima data in Transilvania.
Artistul revine in Romania cu un nou concert din care nu vor lipsi greatest hits, ce va avea loc pe 17 octombrie, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Spectacolul este inclus in turneul 57th & 9th si promoveaza lansarea celui mai recent proiect muzical al artistului, albumul rock cu acelasi nume. Pentru acest show, Sting va fi insotit de un live band din care fac parte Dominic Miller, chitarist - unul dintre cei mai vechi colegi de scena ai artistului, Josh Freese (tobe) si Rufus Miller (chitara), alaturi de Joe Sumner ca invitat special dar si de acordeonistul Percy Cardona (The Last Bandoleros).
Turneul cu puternice influente rock care a inceput in America de Nord in luna februarie a acestui an, a parcurs deja mai mult de 50 de orase din Europa, America Centrala si de Sud si Asia, primind recenzii deosebite din partea fanilor si a criticilor deopotriva. “Esenta show-urilor puse in scena de Sting sta in talentul sau remarcabil de compozitor, in melodiile pieselor sale extrem de fluide, in ritmurile indraznete si in versurile pline de semnificatii pe care le livreaza cu maiestria unui adevarat magician al muzicii, care pare sa obtina cel mai autentic sentiment de implinire doar atunci cand pune in scena un spectacol conceput si realizat la cel mai inalt nivel de profesionalism. Acest spectacol merita medalia de onoare!” – The Telegraph, UK.
Cel de-al doisprezecelea album Sting, 57th & 9th, primul sau proiect rock/pop lansat dupa mai bine de 10 ani, a aparut pe 11 noiembrie la A&M/Interscope Records. Colectia de 10 piese surprinde paleta vasta de stiluri compozitionale care-l caracterizeaza pe Sting, incepand de la ritmurile domoale de chitara din “I Can Stop Thinking About You”, la abordarea mai feroce din “Petrol Head” sau “50.000”. Albumul, produs de Martin Kierszenbaum, a fost inregistrat in doar cateva saptamani impreuna cu vechii colaboratori ai lui Sting: Dominic Miller (chitara) si Vinnie Colaiuta (tobe), alaturi de bateristul Josh Freese (Nine Inch Nails, Guns n’Roses), chitaristul Lyle Workman si backing vocals asigurat de trupa din San Antonio The Last Bandoleros.
Turneul 57th & 9th este promovat de Live Nation Global Touring, produs de Cherrytree Management si RZO Entertainment. Concertul din Romania este organizat de Emagic.

Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca se vor pune in vanzare pe data de 15 iunie, joi, ora 10:00 pe www.eventim.ro, insa membrii fan clubului Sting vor avea posibilitatea sa isi achizitioneze biletele mai devreme, incepand de marti, 13 iunie, detalii complete despre cum vor putea face acest lucru fiind disponibile pe site-ul www.sting.com/tour.

Pentru detalii suplimentare despre turneu si bilete, puteti vizita site-ul oficial al artistului: www.sting.com.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii