Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

ANM, prognoza | Vremea se schimbă complet în weekend

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo de vreme rea.
Informarea meteo intră în vigoare astăzi (12 ianuarie) la ora 22:00 și este valabilă până în 14 ianuarie la ora 16:00.
Potrivit ANM, vor fi intensificări ale vântului, precipitații predominant sub formă de ninsoare, răcire.
”Începând din cursul nopții de vineri spre sâmbătă (12/13 ianuarie) vântul se va intensifica treptat, la început în regiunile sudice și la munte, iar pe parcursul zilei de sâmbătă (13 ianuarie) local și în centrul și nord-vestul țării. Se vor înregistra viteze la rafală de 45...55 km/h, mai mari pe litoral și în sudul Banatului, de până la 60...70 km/h.
Duminică (14 ianuarie), intensificări temporare ale vântului vor mai fi în Dobrogea, mai ales în zona litoralului, sudul Banatului și local în Muntenia.
Din cursul nopții de vineri (12 ianuarie) și până în dimineața zilei de duminică (14 ianuarie), temporar se vor semnala precipitații slabe cantitativ în majoritatea regiunilor. Acestea vor fi predominat sub formă de ninsoare în Oltenia, Transilvania și pe arii restrânse în Muntenia, mai ales lapoviță și ninsoare în Dobrogea, Banat și Crișana, iar local la munte și în Moldova va ninge. Se va forma polei sau ghețuș.
Ninsori slabe cantitativ vor mai fi pe parcursul zilei de duminică (14 ianuarie) pe litoral, sud-vestul Olteniei și sudul Banatului.
În intervalul menționat, vremea se va răci, astfel că duminică temperaturile maxime vor fi preponderent negative, iar nopțile de la începutul săptămânii viitoare vor fi geroase îndeosebi în nordul, nord-estul și centrul țării.” precizează ANM.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card