gotec

Zeci de sancţiuni aplicate într-o singură zi de poliţiştii rutieri

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități de menținere a unui climat rutier sigur.

Pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii au aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 24 000 de lei. Totodată, polițiștii au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 12 conducători auto și au reținut 3 certificate de înmatriculare.
Astfel, la data de 16 aprilie, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au depistat pe diferite sectoare de drum cu viteza maximă legală de 50 km/h, 4 conducători auto, cu vârste cuprinse între 33 și 51 de ani, care se deplasau cu viteze cuprinse între 103 și 117 km/h.
Tuturor le-au fost reținute permisele de conducere.
La aceeași dată, polițiștii Biroului Rutier au identificat în trafic, 3 conducători auto, cu vârste cuprinse între 39 și 50 de ani, toți din Satu Mare, care se deplasau cu autoturismele, în diferite zone din municipiul Satu Mare și nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public pe trecere de pietoni semnalizată și marcată corespunzător.
Celor trei conducători auto le-au fost reținute permisele de conducere.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii