Trupa de improvizatori a Teatrului de Nord, ImproȘtim, debutează miercuri

Miercuri 14 octombrie, ora 20.00, la Casa de Cultură, Sala Amfiteatru, debutează ImproȘtim -
trupa de improvizatori a Teatrului de Nord.
Actorii secției române a Teatrului de Nord și-au format o echipă de improvizatori și sunt gata de lansare. Mobilizați și îndrumați de Andrei Stan, improvizator experimentat deja, debutează la Satu Mare: Ioana Cheregi, Anca Dogaru, Raluca Mara, Andreea Mocan, Alexandra Odoroagă, Cristian But, Cristian Iorga, Vlad Mureșan, Sergiu Tăbăcaru, Ciprian Vultur. Improvizatori muzicali: Vlad Giurge, Cristian Dan.
Teatrul de improvizație este o formă de teatru în care se folosesc tehnici de improvizație teatrală pentru a crea dialoguri, scene, cântece sau povestiri. De cele mai multe ori publicul propune unde să se desfășoare aceste scene, teme sau titluri pentru discursuri și povestiri sau versuri care sa fie integrate în cântece. Această formă de teatru presupune o relație interactivă cu publicul. Moderatorul spectacolului solicită constant sugestii din partea publicului, pe care actorii le vor integra în scene.
Spectacolul de improvizaţie stimulează lucrul în echipă, antrenează viteza de reacție și îi face pe participanți să se distreze așa cum nu s-au mai distrat niciodată.
Trupa ImproȘtim garantează un spectacol 100% improvizat cu bun gust și vă invită să luaţi parte la cât mai multe spectacole, de fiecare dată diferite.

Preț bilet: 20 lei

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii