Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Manifestări dedicate Zilei Independenței de Stat a României, la Carei

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Direcția de Cultură și Sport a Municipiului Carei organizează luni, 9 mai 2016, de la ora 11.30, pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român
din municipiul Carei un moment omagial dedicat Zilei Independenței de Stat a României, Zilei Victoriei din cel de-al Doilea Război Mondial și Zilei Europei.
În cadrul manifestărilor se vor depune coroane din partea instituțiilor publice, partidelor politice și a asociațiilor, în memoria eroilor căzuți în lupta pentru obținerea Independenței de Stat, va fi oficiat un Te Deum de către preoți din cadrul Parohiei Ortodoxe române Carei și va avea loc un scurt moment artistic.
După manifestarea de la Monument, în Parcul Dendrologic va avea loc Tăierea simbolică a panglicii care inaugurează proiectul „Europa la ea acasă - Artiști vizuali reprezentativi din țările Uniunii Europene”.
Proiectul constă în amplasarea pe aleea principală a parcului a unor plăcuțe cu artiști vizuali renumiți din țările U.E. și reprezintă continuarea proiectului inițiat în anul 2013, când aleile au fost denumite după numele poeților reprezentativi din țările U.E.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii