Teatrul de Nord | Spectacolele Trupei Mihai Raicu din această săptămână

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Joi 18 ianuarie, la Sala Studio, începând cu ora 18, puteți vedea două spectacole create și jucate de adolescenți, rezultate ale proiectului de educație prin cultură Teatru SMArt.

„Fără titlu, încă" dă glas unor povești fictive sau nu și este o tentativă de empatizare cu trăirile interioare și cu provocările exterioare ale fiecărui personaj, un spectacol interactiv în care se vorbește cu sinceritate și înțelegere despre problemele cu care toți ne confruntăm sau ne-am confruntat la un moment dat în parcursul nostru. O încercare de comunicare asertivă, simplă și autentică a propriilor experiențe și de creștere a toleranței față de cei de lângă noi.

„Micul Testament" este un scenariu distopic pentru viitorul omenirii, ce ridică probleme de moralitate și stârnește curiozitatea în căutarea răspunsurilor privind atitudinea față de consumul necontrolat și excesiv al resurselor naturale și atitudinea față de mediul înconjurător.

Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Duminică 21 ianuarie, în Sala Mare, de la ora 16.00, se joacă „Micul Prinț" după Antoine de Saint-Exupéry, o poveste despre prietenie potrivită pentru toate vârstele. Din distribuție fac parte actorii: Raluca Mara, Sergiu Tăbăcaru, Andreea Mocan și Cristian But;  regia artistică și păpușile sunt realizare de Marius Costache. 

Informații și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6. 

Telefon: 0261712106 | 0786538580

Bilete online: https://teatruldenord.biletmaster.ro/ron/PlaceInfo/2201.

FĂRĂ TITLU ÎNCĂ, text colectiv

Dramatizarea: Natalia Graur

Regia: Ioana Cheregi

Distribuția: Ale Dan, Bianca David, Mara Indricuț, Maria Maghiar, Silvia Mureșan, Agnes Popovici, Rianna Rotar, Alex Blănaru, Darian Coman, Luca Popovici.

 

MICUL TESTAMENT, text colectiv

Dramatizarea: Natalia Graur

Regia: Andrei Stan

Distribuția: Ema Baias, Evelin Barla, Gabriel Pop, Cyntia Huszti, Stephanie Huszti, Karina Negru, Maria Big, Alessia Ioanesi, Alexandra Moș, Michelle Marița, Luca Terebesi, Amalia Orha, Rareș Boldan.

Coordonator artistic: Ovidiu Caița

Regizor tehnic: Cristian Rudăreanu

Proiectul Teatru SMArt este cofinanțat de AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 

MICUL PRINȚ după Antoine de Saint-Exupéry

Regia artistică: Marius Costache

Scenografia: Alexandru Radu

Distribuția:

Prințul - Raluca Mara

Aviatorul, Businessman-ul - Sergiu Tăbăcaru

Floarea, Vulpea, Vanitosul - Andreea Mocan

Regele, Bețivul, Lampagiul, Șarpele - Cristian But

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii