Premieră | FALSTAFF în regia lui Ovidiu Caița, la Teatrul de Nord

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Duminică 28 ianuarie, de la ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului de Nord, se va juca pentru prima oară în fața publicului sătmărean spectacolul FALSTAFF, adaptare după William Shakespeare.

FALSTAFF, denumit după un celebru personaj shakespearian, reunește elemente din mai multe texte ale dramaturgului englez: un comic de situație și de personaj savuros, întrebări esențiale despre regulile scrise și nescrise care ne dictează viața și un personaj complex care bulversează universul mic burghez în care intră. Falstaff este un om pe care societatea îl reneagă, dar de care aceasta are nevoie din când în când pentru a ridica semne de întrebare despre ordinea socială sau pur și simplu pentru a face oamenii să râdă, de el sau împreună cu el.

Spectacolul prezintă publicului o varietate de personaje care creează împreună o aventură hilară. Totul începe de la sosirea lui Falstaff într-un orășel mic în care nu se întâmplă nimic. Însă Falstaff va avea grijă să nu lase pe nimeni să se plictisească.

Noua premieră este regizată de Ovidiu Caița, care formează o echipă impresionantă alături de dramaturgul Daniel Oltean, autorul textului adaptat după clasicul Shakespeare. Publicul sătmărean îi va vedea ieșind din culise pe actorii: Romul Moruțan, Anette Marka, Radu Botar, Sorin Oros, Bianco Erdei, Andrei Gîjulete, Andreea Mocan, Cătălin Mareș, Alina Negrău, Dorina Nemeș, Ciprian Vultur, Stelian Roșian, Vlad Mureșan, Cristian But, Sergiu Tăbăcaru, Andrei Stan, Tibor Székely. Scenografia este semnată de Cristian Marin și light design-ul de Lucian Moga.

La această premieră este valabil abonamentul „Ștefan Mareș". Următoarele spectacole sunt programate în 30 ianuarie, 5, 11 și 15 februarie. 

Informații și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6;

Telefon: 0261712106 | 0786538580;

Bilete online AICI 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii