A început festivalul Untold. Sute de sătmăreni participă în aceste zile la cel mai așteptat eveniment muzical al anului Foto: UNTOLD

A început festivalul Untold. Sute de sătmăreni participă în aceste zile la cel mai așteptat eveniment muzical al anului

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sute de mii de tineri din ţară şi din străinătate s-au mutat de astăzi la Cluj. A început UNTOLD 2016 - cel mai mare festival de muzică electro-dance din România.

Cel mai așteptat eveniment muzical al anului, Untold Festival, și-a deschis deschide porțile joi, 4 august, la Cluj-Napoca. Pentru cea de-a doua editie s-au luat masuri de securitate sporite, transportul de noapte va fi asigurat pe intreaga perioada a festivalului si este interzis accesul in zona festivalului cu rucsac, ghiozdan sau geanta.
Scena principala de pe stadionul Cluj Arena va fi cea mai mare amplasata in Romania, cu decor şi echipamente, avand o inaltime de 28 de metri si o deschidere de 120 de metri.
Bauturile racoritoare vor costa de la 6 lei, berea la draft – 7 lei, la doza – 8 lei. Cele mai scumpe long drinks-uri vor fi 18 lei.
În acest an, se estimeaza o prezenta la festival de peste 60.000 de persoane pe zi, prin urmare, pentru siguranta participantilor si buna desfasurare a evenimentelor, este necesara restrictionarea accesului public in zona Salii Polivalente, a stadionului Cluj Arena, cat si in anumite parti ale Parcului Central "Simion Barnutiu", anunta organizatorii.
Anul trecut, peste 240.000 de oameni au participat la Untold Festival. 170 de artisti au creat o atmosfera memorabila timp de peste 88 de ore si, in medie, 60.000 de festivalieri s-au bucurat zilnic de prestatiile unora dintre cei mai apreciati artisti ai momentului.n
Ultimele doua seri de festival au inregistrat varfuri de audienta in premiera pe URSUS UNTOLD Arena pentru prestatiile headlinerilor Armin van Buuren si David Guetta. Aplauzele pline de energie ale publicului si piesele cantate la unison aproape ca au acoperit sunetul focurilor de artificii de la finalul fiecarei zile, printre cele mai speciale elemente care au contribuit la vibe-ul unic al festivalului.
În 2015, vedeta incontestabila a festivalului a fost scena principala de pe URSUS UNTOLD Arena, a carei efecte speciale au incantat atat headlinerii, cat si publicul. AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA si ATB sunt doar cativa dintre artistii care au comunicat pe conturile lor de Facebook sau Instagram, experienta inedita din cadrul concertelor sustinute la Untold Festival, postarile lor adunand zeci de mii de aprecieri din toata lumea.

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii