S-a redeschis pentru public Filiala nr. 1 a Bibliotecii Județene Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Conducerea Bibliotecii Județene Satu Mare aduce la cunoștința publicului cititor faptul că s-a redeschis Filiala nr. 1 a instituției, situată în Cartierul Micro 16, Str. Brândușa nr. 17. Filiala a fost închisă temporar, la finele lunii decembrie a anului trecut și până astăzi, în vederea derulării unor lucrări de renovare și modernizare a spațiului. 

Filiala a fost dotată cu rafturi noi și moderne, iar în colecții au fost adăugate publicații nou achiziționate, din producția editorială curentă. 
Totodată, a fost suspus inventarierii întregul fond de carte pe care îl deține și gestionează filiala, iar această activitate le-a permis bibliotecarilor să efectueze și o riguroasă selecție a publicațiilor care își găsesc locul pe rafturi. 
Colecțiile Filialei nr. 1 au un caracter enciclopedic și se adresează tuturor segmentelor de public, indiferent de vârstă sau de interesele de lectură. Astfel, alături de cărți aparținând literaturii române și universale, cititorii pot găsi publicații din toate domeniile cunoașterii: enciclopedii, dezvoltare personală, filozofie, științe umaniste, științe exacte, științe aplicate, artă, lingvistică, sport, biografii, geografie, istorie etc. 
Întregul fond de publicații este dispus în regim de acces liber la raft, iar cititorii au și posibilitatea lecturării publicațiilor periodice locale tipărite, achiziționate prin abonament. Pot fi împrumutate, concomitent, 5 publicații tipărite (titluri) și un document audio-vizual. Durata de împrumut este de 14 zile calendaristice, cu posibilitatea prelungirii termenului inițial, la solicitarea cititorilor. 
Toate operațiunile specifice de bibliotecă se realizează în sistem informatizat: împrumutul documentelor, prelungirea termenului de împrumut, restituirea acestora, rezervări de titluri etc. 
Programul cu publicul al Filialei nr. 1 este de șase ore pe zi, repartizat astfel: în zilele de luni și miercuri de la 12:00 la 18:00; în zilele de marți și joi în intervalul orar 10:00–16:00, iar vineri de la 09:00 la 15:00. 
Accesul cititorilor la serviciile și facilitățile oferite de filială se realizează pe baza permisului de utilizator. Prezentarea acestui document este obligatorie.  

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii