Ştrandul Aquastar, oaza de relaxare a sătmărenilor

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
În plin sezon estival, sătmărenii îşi caută refugiul în diverse locuri care să le ofere răcoare, dar şi relaxare. Unul din acestea este ştrandul Aquastar, un loc foarte apreciat de locuitorii acestui judeţ şi nu numai.
De obicei în weekend, ştrandurile din Satu Mare sunt invadate de turiști din Maramureș, Cluj, Sălaj, chiar și Ungaria.
La Aquastar găsiți şi băi termale, un centru de agrement, parc acvatic şi wellness, dar şi un complex de saune. Serviciile variate de relaxare şi agrement par a fi extrem de ofertante pentru turiști.
AquaStar are cinci piscine exterioare: o piscină de relaxare şi distracţie, piscină semiolimpică, piscină pentru copii, o piscină cu tobogane și un bazin perfect pentru tratament. Aici există și un restaurant unde clienții pot servi meniul zilei, dar și terase.
Cu bazine de relaxare şi distracţie, dar şi cu apă termală pentru tratament, Aquapark reprezintă o destinaţie perfectă atât pentru familiile cu copii, cât şi pentru tineri sau bătrâni, indiferent de sezon.
Astfel, pe lângă tobogane, complexul dispune de o zonă acoperită cu mai multe bazine de hidromasaj, țâșnitoare, perdea de apă și jacuzzi, precum și mai multe tipuri de saune. Doritorii pot apela la ședințe separate de hidromasaj, kinetoterapie și masaj.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii