Vara începe la Cineplexx!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Este momentul să-ți faci bagajul și să te pregătești pentru o aventură cinematografică epică, unde fiecare film este o călătorie și fiecare vizionare este o experiență de neuitat!

În perioada 14 iunie – 15 august, biletul de film îți deschide porțile către cele mai exclusiviste festivaluri ale verii sau multe alte premii incendiare!
La început de sezon estival, când soarele strălucește aprig și inima îți bate în ritmul aventurilor, Cineplexx dă startul verii cu campania „Vara începe la Cineplexx”! Biletele achiziționate la orice film din program în perioada 14 iunie – 15 august îți pot aduce un abonament la unul din cele mai mari festivaluri ale verii ( SAGA, SummerWell, Vibe Festival, etc. ) sau multe alte premii extraordinare pentru ca vara ta să fie cu adevărat memorabilă.
Campania este valabilă doar în rețeaua de cinematografe Cineplexx – Băneasa, Titan, Sibiu, Satu Mare și Târgu Mureș, iar premiile vor fi repartizate pe fiecare locație. Biletele pot fi achiziționate atât online din aplicația Cineplexx, de pe site-urile cineplexx.ro sau cinemagia.ro, cât și direct de la casele de bilete din cinematograf. Înscrierea în campanie se face pe loc la tombola din cinema. 
Codul unic de pe bilet poate fi înscris o singură dată în campanie, însă mai multe bilete înseamnă mai multe șanse de câștig. Biletul de film trebuie păstrat până la finalizarea campaniei pentru validarea câștigătorilor.
Fiecare bilet de film achiziționat în perioada campaniei nu este doar o intrare la film, ci și o oportunitate de a câștiga premii fabuloase. La Cineplexx, filmele sunt mai mult decât filme – sunt experiențe și poți fi chiar tu norocosul câștigător! Lasă-te purtat de magia filmelor și bucură-te de o experiență de neuitat la cinema!
Programul complet al cinematografelor, regulamentul campaniei Vara începe la Cineplexx și bilete pot fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro în secțiunea DE NERATAT sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android. 
Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România. La aproximativ un an de la intrarea pe piața românească, Cineplexx deține deja cinci locații – Băneasa, Titan, Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș, în curând și în Craiova.

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii