Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sâmbra Oilor, cel mai mare festival al folclorului şi tradiţiilor oşeneşti, pe dealul Huta-Certeze foto: arhivă Satu Mare News

Sâmbra Oilor, cel mai mare festival al folclorului şi tradiţiilor oşeneşti, pe dealul Huta-Certeze

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Prefectul Darius Filip a convocat azi prima şedinţă a Comandamentului de organizare a celei de-a 62 ediţii a Sâmbrei Oilor.

Cel mai mare festival al folclorului şi tradiţiilor oşeneşti va avea loc duminică, 06 mai 2018, cu începere de la ora 11,00, pe dealul de la Huta-Certeze, la graniţa dintre judeţele Satu Mare şi Maramureş.
Au fost prezenţi reprezentanţi ai instituţiilor organizatoare (Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean, Primăria Oraşului Negreşti-Oaş, Primăria Comunei Certeze), a celor de asigurare a ordinii publice (poliţia, jandarmeria, pompierii, poliţia de frontieră) precum şi a celor de control pentru siguranţa participanţilor (protecţia consumatorilor, sănătate publică, siguranţa alimentelor).
Prefectul judeţului Satu Mare a trecut în revistă atribuţiile specifice fiecărei instituţii şi a stabilit că următoarea întâlnire se va desfăşura joi 03 mai 2018, în teren, la locaţia desfăşurării evenimentului.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card