davis banner

MedievArtFest 2018 | Cetatea Ardud se transformă în loc de poveste

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

MedievArtFest debutează vineri, la ora 12,00, la Cetatea din Ardud.

Festivalul Medieval de la Ardud, MedievArtFest Ardud, a devenit în decursul anilor un eveniment de interes național și chiar internațional, mii de persoane călcând în Cetatea Ardudului pentru a simți atmosfera medievală, pentru a se întâlni cu cavaleri și domnițe și pentru a cunoaște, pe viu, o parte din istorie. În acest an festivalul se desfășoară sub egida Centenarului, având tema „Cetatea celor 100 de eroi”. La fel ca în anii trecuți, mai multe ordine de cavaleri din diferite orașe medievale din țară își vor face simțită prezența la Ardud, urmând să pună în scenă diferite spectacole și demonstrații.

Omul din spatele întregii scenografii a MedievArtFest este directorul artistic al Teatrului Masca din Sibiu, Liviu Pancu, cel care va avea „sub comandă” toate ordinele de cavaleri care vor intra în scenă în fața publicului.

În cadrul programului Festivalului MedievArtFest Ardud 2018 va avea loc și lansarea monografiei orașului Ardud „Istoria unei Cetăți 1215 - 1945”, duminică, 22 iulie 2018, începând cu ora 13:30, la Cetatea din Ardud. 

MedievArtFest debutează vineri, la ora 12,00, la Cetatea din Ardud.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii