Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Tășnădenii nu sunt interesați de teatru Foto: Facebook/Teatrul de Nord

Tășnădenii nu sunt interesați de teatru

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Actorii Teatrului de Nord din Satu Mare nu vor mai susține reprezentații la Tășnad, din cauza dezinteresului manifestat de majoritatea locuitorilor din zonă față de activitățile culturale. 

Numărul mic de bilete și abonamente vândute a dus la sistarea pieselor de teatru ale trupei actorilor Teatrului de Nord la Tășnad. Acest lucru a dus la nemulțumirea publicului tășnădean iubitor de teatru.

  • ”Lipsa de interes, nemobilizarea și neparticiparea comunității locale la activități culturale a dus la pierderea oportunității de a avea reprezentații ale actorilor Teatrului de Nord în localitatea noastră!”, a scris o tășnădeancă.

Pe de altă parte, conducerea Teatrului de Nord Satu Mare a declarat pentru Satu Mare News că nu este plăcut pentru niciun actor se joace pe scenă într-o sală aproape goală. 

Totodată, Teatrul a ajuns la situația de a nu-și acoperi cheltuielile privind transportul și plata actorilor. În plus, ”condițiile” oferite de autoritățile locale nu sunt prielnice, în sală fiind foarte frig.

Singura soluție pentru iubitorii de teatru din Tășnad care doresc să vizioneze o piesă de teatru rămâne să se mobilizeze și să se deplaseze la Teatrul de Nord din Satu Mare. 

1 comentariu

  • Link la comentariu Grieb Csaba Grieb Csaba 01 Februarie 2019

    Va rog sa rectificati: in sala de spectacole din Tasnad NU ESTE FRIG! Acest lucru pot confirma si actorii Teatrului de Nord Satu Mare care acum cca 2 saptamani au avut o reprezentatie de succes la Tasnad, cu sala aproape plina, in limba maghiara!

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii