Fostul prefect Radu Roca și-a depus candidatura pentru Primăria municipiului Satu Mare. Acesta a venit însoțit de colegii de la PSD. 

Trupa Mihai Raicu organizează în perioada 25 - 28 aprilie o microstagiune teatrală, cu invitați speciali, lansări de carte, colocvii și ceremonii comemorative, prilejuite de aniversarea a 55 de ani de existență. 

Ne apropiem de sărbătorile pascale și Primăria Satu Mare anunță cu bucurie o nouă ediție a Târgului de Paște de la Satu Mare. 

Președintele PSD Satu Mare Mircea Govor și-a depus primul candidatura la Biroul Electoral Județean pentru Consiliul Județean, alături de echipa pe care o propune pentru funcțiile de consilieri județeni.

Pe parcursul săptămânii trecute, inspectorii  Direcției  Sanitare  Veterinare  și  pentru  Siguranța  Alimentelor (DSVSA)  Satu Mare au realizat 97 acțiuni de control.

Comunitatea din Ardud va avea infrastructură dedicată transportului alternativ (biciclete şi mijloace de transport nemotorizate) pentru fluidizarea traficului și siguranța participanților la trafic.

La data de 18 aprilie, în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că și-ar fi găsit soția, de 48 de ani, decedată, în apartamentul lor din municipiu situat pe strada Păuleștiului. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/smnews/public_html/templates/headline/html/com_k2/templates/default/user.php on line 277

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii