Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Grupul LPP, care deţine Reserved, unul dintre cele mai populare branduri de modă din Europa, anunţă oferte speciale şi reduceri de neratat la deschiderea primului magazin din Satu Mare, în centrul comercial Shopping City, la parter.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare, în parteneriat cu Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba și Consiliul Județean Alba, a organizat azi, 21 februarie, expoziția „Icoana de Laz”.

Opt sancțiuni aplicate și o infracțiune rutieră constatată în flagrant, sunt rezultatele unei acțiuni desfășurate la data de 20 februarie, de către Polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud.

Un bărbat, de 28 de ani, a fost prins în flagrant de polițiștii careieni, după ce ar fi sustras o bicicletă.

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au organizat în dimineața zilei de 20 februarie, o acțiune în cadrul căreia au legitimat peste 50 de persoane și au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale.

În urmă cu câteva minute s-a încheiat intervenția pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei case de locuit de pe strada Lazarului din municipiul Satu Mare.

Pentru că starea vremii permite, pe drumurile județene continuă lucrările de reparații ca urmare a degradărilor apărute în partea carosabilă, după fenomenele meteorologice din această iarnă.

În ultima săptămână, în evidențele DSP Satu Mare se află 11 persoane diagnosticate cu gripă și 667 bolnavi cu viroze si pneumonii.

Între 15-17 februarie 2019, în Stațiunea Izvoarele din județul Maramureș, Asociaţia de Tineret, Turism şi Ecologie Cutezătorii Munţilor a organizat o excursie pentru cei dornici de mișcare. Timp de două zile, 48 de sătmăreni au participat la evenimentul ”Weekend activ la Izvoare”, au avut parte de experiențe inedite. Invitația a fost lansată în mediul online încă de la începutul anului.

Românii care au lucrat între 1975 și 2001 vor primi procente suplimentare la pensie, conform ministrului Muncii, Marius Budăi.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii