Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Podul va avea o lungime de circa 150 de metri, iar construcția lui va începe anul viitor, de Ziua Mondială a Mediului.

Municipiul Satu Mare a fost premiat la secțiunea “Mobilitate Urbană”, în semn de apreciere pentru efortul și munca depuse în accesarea de fonduri europene REGIO.

Draxlmaier Satu Mare a inaugurat atelierul școală destinat cursurilor de teorie aplicată pentru elevii Colegiului Tehnic Ion I.C. Brătianu din Satu Mare, care studiază în cadrul programului de educație profesională susținut de companie.

Festivalul Internațional Multicultural de Teatru TRANZIT FESZT, ediția 2018, are loc în perioada 28 septembrie – 7 octombrie la Satu Mare.

Oricine poate oferi detalii cu privire la bărbatul din imagini este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

Directorul Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Satu Mare, Nicolae Dumuţa, a declarat azi, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural că, în cazul în care nu mai apar focare noi, după 15 octombrie se sting toate focarele de pestă porcină din judeţul Satu Mare.

Elevii de zece ai județului Satu Mare au fost premiați astăzi de prefectul Darius Filip și inspectorul școlar general Călin Durla.

Centrul Cultural Carei organizează Ziua Recoltei.

Se lucrează intens la ultimele finisaje la Gilău, iar constructorul Tirrena Scavi poate finaliza în această săptămână mini-lotul de doar 766 de metri care va conecta "autostrada-muzeu" Gilău-Nădășelu (gata din noiembrie 2017) de restul Autostrăzii Transilvania (A3).

Datele statistice ale Casei de Pensii relevă că, la nivelul județului Satu Mare sunt 80.002 pensionari, dintre care 55.132 pentru limită de vârstă și 15.20 pensionari de invaliditate.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii