Ștrandul Aquastar organizează o nouă ediție a băii nocturne, dar și un eveniment caritabil.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis prognoza de vreme pentru următoarele două săptămâni (28 noiembrie - 11 decembrie).

Data de 25 noiembrie, dată stabilită de Adunarea Generală a Națiunilor Unite ca fiind Ziua  Internațională pentru Eliminarea Violenței împotriva Femeilor a constituit oportunitatea de lansare a proiectului de informare/conștientizare a violenței în familie ”ÎNTINDE MÂNA ȘI OFERĂ AJUTOR!”. 

„Sărbătorile vin, fă-mă să uit puțin" este un spectacol de teatru muzical, cu muzică originală, colinde și o poveste în care mulți dintre noi se pot regăsi.

Vineri, 25 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului, au fost sesizați prin apel SNUAU 112 despre faptul că în localitateaPetinar fi avut loc un eveniment rutier cu pagube materiale.

La data de 25 noiembrie, polițiștii rutieri au fosr sesziați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe bld. Aurel Vlaicu la intersecția cu sens giratoriu cu DN 19H din municipiul Satu Mare.

Începând de astăzi și până la sfârșitul săptămânii viitoare se derulează în toate localitățile din județul Satu Mare recepționarea în depozitele locale a pachetelor cu produse alimentare acordate prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) tranșa V, astfel vor fi recepționate și apoi distribuite către beneficiari un total de 20.678 de pachete cu alimente. 

Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare, organizează în luna decembrie acțiuni de donare de sânge în Carei, Odoreu, Negreşti-Oaş şi Tăşnad.

Sucursala de Distribuție a Energiei Electrice Satu Mare anunţă întreruperea alimentării cu energie electrică în municipiul Satu Mare.

În cursul săptămânii trecute, Clinica Pure Dent a prezentat copiilor din ciclul primar de la Școala Gimnazială ”Rákóczi Ferenc” din Satu Mare importanța igienei orale, cât și modalități de realizare a ei. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/smnews/public_html/templates/headline/html/com_k2/templates/default/user.php on line 277

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii