Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit la controlul de frontieră un automarfar marca MAN, care figurează în bazele de date ca fiind căutat de autoritățile belgiene.

La data de 11 august, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o prindere în flagrant delict, urmată de punerea în executare a trei mandate de percheziții domiciliare, unul în localitatea Bolda, respectiv 2 în municipiul Satu Mare, la trei persoane, cu vârste de 58, 34, respectiv 32 de ani, din Satu Mare, bănuite de trafic de droguri de risc, respectiv nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Un nou weekend, de această dată unul prelungit, a debutat din nou cu un trafic intens în punctele de trecere a frontierei de la granița româno-ungară.

Debitele și nivelurile cursurilor de apă din arealul Someș-Tisa se situează sub valorile normale pentru această perioadă.

În contextual acestui sfârșit de săptămână, precum și a celebrării zilei de 15 august, care reprezintă sărbătoarea ”Adormirea Maicii Domnului”, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare vor fi la datorie în aceste zile.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat joi, 11 august, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale. 

Evaluarea pagubelor produse culturilor agricole de seceta pedologică extremă instalată în județul Satu Mare se derulează în baza ordinului prefectului, fiind constituite patru comisii mixte, formate din reprezentanți ai Direcției Județene Agricole, ai APIA (Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură) și ai primăriilor. 

Festivalul Codrenesc de la Oţeloaia este un minunat prilej de prezentare a cântecului şi dansului popular, a datinilor şi obiceiurilor străvechi. Oțeloaia a devenit în timp, spațiul consacrat în care anual se concentrează întreaga spiritualitate a Codrului, în adevărata sa splendoare și unicitate.

Examenul național de bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2022, începe marți, 16 august, cu proba scrisă la Limba și literatura română. 

Începând de marți, 16 august 2022, se pot prezenta la sediul Primăriei Satu Mare pentru tichetele de vaccinare toate persoanele care au doza completă (doza 1 și doza 2) și s-au vaccinat în perioada septembrie 2021–ianuarie 2022.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/smnews/public_html/templates/headline/html/com_k2/templates/default/user.php on line 277

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii