Duelul din etapa a XVI-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin dintre Olimpia CSU Brașov și CSM Satu Mare s-a amânat din motive de siguranță epidemiologică.

La nivel național, aproape 3.500 de școli și licee au aplicat pentru Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar, însă doar 2.500 dintre cele care au aplicat vor primi bani. Printre cele 3.500 se regăsesc și 77 școli și licee din județul Satu Mare. 

Seniorii care în ultima perioadă au ajuns doar rar sau poate chiar deloc la teatru au avut posibilitatea să participe gratuit, vineri, 28 ianuarie, la comedia romantică ”Almost, Maine”, pusă în scenă de actorii trupei Mihai Raicu de la Teatrul de Nord.

Astăzi, în jurul orei 16:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru degajarea unor elemente de construcție a unui bloc situat în municipiul Carei.

Polițiștii de investigații criminale au fost sesizați de către o femeie din Satu Mare cu privire la faptul că în 8 ianuarie și–ar fi pierdut un telefon mobil, pe care persoane necunoscute și l-ar fi însușit, cauzându-i astfel un prejudiciu de 5.000 de lei.

Un bărbat (50 ani) care a furat un card bancar și a retras bani de mai multe ori, reținut.

Biblioteca Județeană Satu Mare deschide luni un punct unic de deservire în noua locație de pe Strada Iuliu Maniu nr. 2 din municipiul Satu Mare.

În urmă cu puțin timp, corpul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit pe digul Someșului din zona centrală a municipiului Satu Mare.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat astăzi decretul de numire în funcția de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării a domnului Marcel-Ioan Boloş.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/smnews/public_html/templates/headline/html/com_k2/templates/default/user.php on line 277

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii