Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ivan Patzaichin va fi prezent la Vetiș, la cel mai mare concurs pescăresc din regiune

La Vetiș va avea loc, în premieră, Festivalul Vetiș Fish Fest, cel mai mare concurs de pescuit pe Someș.

Festivalul va avea loc în data de 7 septembrie, în Vetiș , iar printre invitații speciali se numără Ivan Patzaichin.
Deschiderea oficială a festivalului Vetiș Fish Fest va avea loc la ora 10:00 și va fi urmată de un concurs culinar de ciorbă de pește, o paradă culinară a bucătarilor șefi și un atelier de dans și improvizație vocală pentru copii condus de animatori socio-cultural profesioniști.
Programul mai cuprinde un concert de muzică cultă în biserica reformată și o dezbatere publică privind valorificarea resurselor locale, inclusiv a tradițiilor cu specific pescăresc.
După-masa va avea loc un spectacol folcloric interetnic intitulat ”Festival culinar pescăresc”, urmat de ”povești pescărești” la groapa de pește.
Organizatorii au mai pregătit ”Cultură-n șură” ce vizează reintroducerea în circuitul teatral profesionist a comunităților izolate de la sate.
Seara vor avea loc concerte cu Petra Arcker and the band, proiecții vizuale, dar și un concert al Mariei Răducanu și prietenii.
La miezul nopții vor fi lansate 500 de lampioane.
De altfel, pe tot parcursul zilei, cei prezenți se vor bucura de multe ateliere meșteșugărești interactive, dar și de păpușile gigant ale regizorului Radu Dinulescu.
Organizatorii îi așteaptă pe vizitatori cu vinuri de la producători locali, bere artizanală, sucuri naturale și multe preparate pe bază de pește.
Primăria Vetiș așteaptă la festival peste 250 de pescari de la toate sediile Flag România, dar și alte oficialități.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii