Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Servicii medicale proaste la Spitalul Județean și săli de festivități construite ilegal în Turț

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Nu mai puţin de şase cazuri au fost în atenţia prefectului judeţului Satu Mare, Darius Filip, în cadrul audienţelor săptămânale.

Mai bine de jumătate dintre persoanele aflate în audienţele de marţi, 13 august 2019, au prezentat situaţii complexe de fond funciar, unele pe rolul instanţelor judecătoreşti, altele în procedură de validare sau invalidare în cadrul comisiilor de fond funciar.

De asemenea, un cetăţean din localitatea Resighea, comuna Pişcolt a susţinut că se loveşte de birocraţie într-un caz de schimbare a numelui de pe actele de proprietate, iar o altă persoană, un bărbat din Supuru de Sus şi-a exprimat nemulţumirea referitor la serviciile medicale oferite în cadrul unităţii spitaliceşti judeţene.

Alte patru persoane au venit din Turţ pentru a-i prezenta prefectului situaţia unor săli de festivităţi despre care susţin că sunt construite ilegal, respectiv realizarea unei împrejmuiri fără a respecta distanţa legală.

În toate cazurile, reprezentantul Guvernului în teritoriu şi consilierii juridici au oferit persoanelor soluţiile viabile şi căile legale de abordare.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii