Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Bărbatul din Carei, bătut până la moarte de cei doi minori

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare a prezentat în mod public primele date din cazul crimei de la Carei. Victima a fost ucisă cu sălbăticie de cei doi minori.

Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile față de inculpații K.M.N. și K.E., cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de omor, inculpați față de care s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 de ore în data de 26 septembrie.

În referatul întocmit în cauză, procurorii au reținut următoarea situație de fapt: în data de 25 septembrie, IPJ Satu Mare - Serviciul de investigații criminale se sesiza din oficiu cu privire la faptul că în dimineața de 25 septembrie, numitul K.R.A. a fost găsit decedat într-un imobil situat în municipiul Carei, unde locuia fără forme legale. Acesta a prezentat urme de violență la nivelul corpului, precum și urme de sânge.

La fața locului s-a constatat că ușa locuinței era spartă și că urme de sânge erau răspândite prin imobil.
În urma cercetărilor s-a constatat că în data de 24 septembrie, numitului K.R.A. i-au fost aplicate mai multe lovituri cu pumnul în zona toracică precum și cu un obiect dur pe toată suprafața corpului, lovituri în urma cărora victimă decedat.

În cauză au fost administrate probe din care rezultă că în seara zilei de 24 septembrie, după ora 18:00, inculpații K.M.N. și K.E., minori, s-au deplasat la domiciliul numitului K.R.A. și i-au aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnii și cu un obiect dur (o rangă) în zona capului, membrelor superioare și inferioare, precum și în zona toracică și abdominală.
Activitatea acestora a fost întreruptă în jurul orei 19,00 de numitul K.G. care le-a cerut celor doi să înceteze loviturile, însă aceștia s-au reîntors la locul faptei în jurul orei 19,45 și după ce l-a dezbrăcat pe numitul KRA au continuat activitatea de lovire până la ora 20:00, când au părăsit domiciliul victimei.

În dimineața de 25 septembrie, numitul KRA a fost găsit decedat în incinta imobilului în care locuia.
Referatul împreună cu dosarul cauzei au fost trimise spre competentă soluționare Tribunalului Satu Mare. Judecătorii de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare în data de 26 septembrie au emis mandatul de arestare preventivă față de inculpații K.R.A. și K.E. e pe o durată de 30 de zile.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii