Inspectorii DSVSA Satu Mare au amendat două restaurante și o pizzerie din Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au amendat o pizzerie, un magazin alimentar și două restaurante din municipiul Satu Mare.

Ca urmare a neregulilor constatate în timpul verificărilor, inspectorii de specialitate au aplicat 4 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 13.600 lei.

Astfel, au amendat o pizzerie, un magazin alimentar și un restaurant, toate din municipiul Satu Mare.

O pizzerie a fost amendată cu 1.200 de lei pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor privind întreținerea spațiilor de lucru și depozitare.

Tot cu 1.200 de lei a fost amendat un magazin alimentar din Satu Mare, pentru nerespectarea condițiilor de igienă la depozitarea produselor alimentare.
Pentru nerespectarea condițiilor de igienă în spațiul destinat preparării produselor alimentare, un restaurant din municioiu a fost sancționat cuno amendă contravențională în valoare de 1.200 lei.

O sancțiune contravențională în valoare de 10.000 lei a fost aplicată unui restaurant din Satu Mare, pentru comercializarea directă către consumatorul final a produselor alimentare în spaţii necorespunzătoare sau neaprobate sanitar veterinar şi fără respectarea condiţiilor de igienă conform prevederilor legislaţiei în vigoare.

Verificările au vizat unități de abatorizare, unități de procesare carne și lapte, depozite alimentare, unități de alimentație publică, unități de vânzare cu amănuntul, supermarketuri, piețe agroalimentare, brutării, laboratoare de cofetărie, unități ambalare produse de origine non animală, depozite, unități de procesare carne și unități procesare lapte.

Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au realizat, în perioada 4 – 10 octombrie, 102 acțiuni de control.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii