banner draxkmaier satu mare

Traficant de droguri, prins în flagrant în Satu Mare. A comercializat pe raza județului droguri de mare risc

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus vineri reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului V.L., pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și introducere în țară de droguri de mare risc.

 

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că inculpatul V.L. a comercializat pe raza județului Satu Mare droguri de mare risc, respectiv MDMA, contra sumei de 20 lei/comprimat, drogurile fiind cumpărate din Olanda.

La data de data de 16.10.2019 și 17.10.2019 inculpatul a vândut cantitatea de 61 comprimate MDMA, de culoare roz, în formă dreptunghiulară, inscripționate, iar pe revers având ca logo un taur.

La data de 18.10.2019, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare și Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj Napoca au organizat o acțiune de prindere în flagrant pe raza municipiului Satu Mare, în momentul în care inculpatul V.L. intenționa sa vândă,contra sumei de 4000 de lei,cantitatea de 100 de comprimate de ecstasy.

În urma a două percheziții domiciliare efectuate pe raza municipiului Satu Mare au fost ridicate în vederea confiscării alte 640 de comprimate de MDMA.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale.

Perchezițiile domiciliare s-au realizat şi cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.
De precizat că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumţia de nevinovăție.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii