Locuri de muncă în Germania

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Eures Romania dispune de 85 posturi pentru muncitorii calificati care doresc sa lucreze in Germania.
Compania germana Unique Personalservice GmbH ofera locuri de munca pentru urmatoarele meserii: operatori stivuitor ( 15 posturi), comisionar ( 15 posturi), hamal ( 10 posturi), muncitor in metalurgie (9 posturi), electrician (6 posturi), mecanic auto ( 5 posturi), sudor MIG-MAG ( 5 posturi), mecanic instalatii ( 5 posturi), operator CNC ( 3 posturi), instalator/montator instalatii de gaz (3 posturi), mecanic utilaje prelucrarea maselor plastic si a cauciucului (2 posturi), sculer (2 posturi), zugrav-vopsitor (2 posturi).
Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu, permis de conducere categoria B, precum si cunostinte bune de limba germana.
Salariul oferit este de 8,80-12,80 euro brut/ora, conform contractelor colective de munca in respectivele domenii de activitate, iar durata contractelor de munca este pe o perioada nedeterminata.
Persoanele cu domiciliul in judetul Satu Mare, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Satu Mare, strada Ion Ghica nr.36, telefon 0261/770237 pentru a fi inregistrati in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectia de la Sighisoara din luna octombrie.
Inregistrarea in baza de date se realizeaza in baza urmatoarelor documente:
- Cerere tip (se complecteaza la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca);
- Copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);
- C.V. model Europass (cu fotografie) in limba germana (Lebenslauf);
- Cazier judiciar in original din care sa reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
- Adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea clinic sanatos/apt de munca.


Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii