Sălăjean reținut pentru trafic de droguri

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Satu Mare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au prins în flagrant un bărbat, de 30 de ani, din județul Sălaj, în timp ce vindea droguri de risc.

 În fapt, polițiștii au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Baia Mare pentru destructurarea unei grupări specializate în comercializarea de droguri de risc. 
Astfel, s-a efectuat o acțiune de prindere în flagrant, în parcarea unui magazin comercial din municipiul Baia Mare, județ Maramureș, în momentul în care un bărbat, de 30 de ani, din județul Sălaj, a încercat să vândă 100 de comprimate MDMA ( ecstasy), în schimbul sumei de 3.500 de lei.
Totodată, polițiștii au stabilit faptul că drogurile urmau sa fie valorificate în zona cluburilor si discotecilor din municipiul Satu Mare și Baia Mare, fiind aduse din Olanda.
În urma audierii persoanei în cauză, procurorul de caz a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.
În cursul zilei de azi, Tribunalul Bihor a dispus arestarea preventivă a tânărului pe o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii