Procurorii au reținut un suspect în cazul dublei crime din Bârsău

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

O persoană a fost reținută de procurori în cazul dublei crime din Bârsău, a declarat pentru satumarenews.ro purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, procurorul Marius Iancu.

  • ”Există o persoană reținută în cazul crimelor din Bârsău. În prezent se întocmesc acte de urmărire penală”, a declarat procurorul Marius Iancu.

Criminaliștii au identificat probe care conduc la un nou suspect principal. Acesta a fost reținut de procurori. În prezent se efectuează acte de urmărire penală.

  • ”În urma complexului de activități de investigare și cercetare desfășurate de polițiști sub directa coordonare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Satu Mare in cazul omorului comis in localitatea Barsaul de Sus s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore fata de un bărbat de 42 de ani din localitate. In cauza cercetările continua” a transmis IPJ Satu Mare.

Cei doi vânzători de plăpumi, considerați principalii suspecți, au fos excluși de pe lista suspecților, pe baza audierilor și a probelor prelevate de la fața locului. Cele două femei din Bârsău au fost ucise cu bestialitate.

Surse judiciare au declarat pentru pentru satumarenews.ro că cele două femei prezentau mai multe lovituri cu un corp contondent în zona capului.

Cel mai probabil, cele două femei au fost luate prin surprindere, pentru că nu există urme de autoapărare, potrivit aceleiași surse.

Reamintim că marți după-masa, două femei, de 53 și 65 de ani, au fost omorâte.

Trupurile femeilor au fost descoperite în locuința uneia dintre femei. Cele două erau vecine.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii