Satu Mare | Măști FFp2 pentru unitățile din prima linie în lupta anti-Covid-19 Foto cu titlul de prezentare

Satu Mare | Măști FFp2 pentru unitățile din prima linie în lupta anti-Covid-19

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Departamentul pentru Situații de Urgență a alocat județului Satu Mare măști FFp2. Acestea au fost distribuite către SMURD, Serviciul de Ambulanță, Direcția de Sănătate Publică și Spitalul de Contagioase.

Numărul acoperă deocamdată unitățile din primă linie în lupta anti-Covid-19, urmând ca stocul să fie completat în perioada următoare.

Instituția Prefectului județul Satu Mare se adresează din nou populației cu recomandarea de a respecta măsurile dispuse pentru limitarea și prevenirea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus COVID-19, în special măsurile de autoizolare, protecție prin dezinfectarea mâinilor și utilizarea măștilor, evitarea deplasărilor inutile în locuri aglomerate. 

  • ”Totodată, listele cu persoanele aflate în autoizolare la domiciliu au fost deja înaintate tuturor primăriilor din județ. Listele sunt verificate de către fiecare primar. Sătmărenii au arătat încă o dată că dau dovadă de spirit civic, informând autoritățile cu privire la persoanele care nu respectă măsura autoizolării, ne referim aici în special la comunitățile rurale mici, unde locuitorii se cunosc între ei. Apreciem atât cetățenii care dau dovadă de spirit civic, cât și efortul autorităților de a depista și sancționa persoanele care încalcă măsura autoizolării deoarece este necesar un efort colectiv pentru a depăși această situație cu un număr cât mai mic de îmbolnăviri”, informează Instituția Prefectului județul Satu Mare.

Prefectul Radu Bud face din nou apel la persoanele izolate la domiciliu sau carantinate să respecte măsura de interzicere a ieşirii din spațiul în care au fost plasate, pentru a preveni răspândirea infecţiei cu noul coronavirus Covid-19.

Respectați recomandările medicale pentru a vă îngriji de sănătatea dumneavoastră și a celor dragi!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii