Polițiștii sătmăreni s-au alăturat campaniei “Gecuțele lui Moș Nicolae”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare s-au alăturat campaniei “Gecuțele lui Moș Nicolae”, inițiată de Asociația ”Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” din municipiul Satu Mare, în cadrul căreia funcționează și Centrul de zi ”Sfânta Tatiana”, pentru a aduce zâmbetul pe fața copilașilor care l-au așteptat pe Moș Nicolae.

Astfel, polițiștii satmareni au fost ajutoarele lui Moș Nicolae pentru 25 de copilași frumoși și veseli, cărora le-au dăruit din tot sufletul cadouri pentru a aduce zâmbetul pe buzele lor și de a-i ajuta să își păstreze speranța. 

politisti mos nicolae2

”Încă de pe acum încep pregătirile pentru a avea un Crăciun de poveste. Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a-i avea pe cei dragi alături, de a celebra noul an și de a ne pune speranțe în viitor. 

Pentru prea mulți, însă, această perioadă a anului nu este decât o altă ocazie de a-și aminti de greutăți și lipsuri. Dar, mai mult decât oricine, copiii nu ar trebui să își piardă nicicând credința în Moș Nicolae și spiritul sărbătorilor”, au transmis polițiștii sătmăreni.

 politisti mos nicolae1

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii