alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Șapte șoferi au devenit pietoni în weekend

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 12-14 februarie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 230 de sancțiuni contravenționale. 

Astfel, în perioada 12-14 februarie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 230 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ  170 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 19 conducători auto și au ridicat 5 certificate de înmatriculare.

Astfel, polițiștii rutieri, au depistat pe raza județului Satu Mare, șapte conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 103-110 km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h.

Un conducător auto, de 20 de ani, din Satu Mare nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric, fapt pentru care polițiștii au aplicat măsura de suspendare a dreptului de a conduce.

               

Pe raza localității Satu Mare, polițiștii rutieri au identificat în trafic trei conducători auto  care au depășit limita legală de viteză, doi conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public pe treceri de pietoni marcate și semnalizate corespunzător și un conducător auto care a pătruns în intersecție și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar, pe drum prioritar.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii