davis banner

Acțiuni ale polițiștilor sătmăreni: amenzi de 49.000 lei și 12 șoferi lăsați pietoni

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat luni, 01 martie, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 380 de sancțiuni contravenționale. 

Pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 130 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ  49.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 12 conducători auto și au ridicat trei certificate de înmatriculare.  

  • Polițiștii rutieri, au depistat pe raza județului Satu Mare, 8  conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 124-154 km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 70km/h, 90 km/h, respectiv 100km/h.
  • Trei conducători auto nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public pe trecere de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.
  • Un conducător auto nu a respectat semnificația culorii roșie a semaforului electric aflat în funcțiune. 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii