Oficial | Altfatter Tamás, noul prefect al județului Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Astăzi, în ședința de Guvern au fost numiți patru prefecți noi, printre care și Altfatter Tamás, noul prefect al județului Satu Mare. 

Altfatter Tamás are 42 de ani, este avocat și economist, iar începând din anul 2014 îndeplinește funcția de subprefect al județului Satu Mare. A absolvit cursurile Universității de Vest din Timișoara, specializarea economie, apoi s-a înscris la Facultatea de Drept a Universității Vasile Goldiș din Arad. În 2016 a absolvit cursul de formare a funcționarilor publici. Cariera administrativă a început-o în 2004 la Direcția Impozite și Taxe Locale, iar începând din martie 2014 este subprefect al județului Satu Mare. Printre responsabilitățile sale a fost controlul juridic al deciziilor administrative, monitorizarea activităților instituțiilor subordonate și implementarea diferitelor programe guvernamentale. Este căsătorit și tată a doi copii. 

”Altfatter Tamás, este o persoană care deține o experiență profesională de aproape un deceniu în funcționarea Instituției Prefectului. Este un bun profesionist, este corect, drept și de încredere”, a declarat Pataki Csaba, președintele organizației județene a UDMR, adăugând faptul că va conta pe munca noului prefect în ceea ce privește problemele guvernamentale, dar și cele locale.

În urma deciziei, Altfatter Tamás a declarat:

“Uniunea mi-a încredințat o mare responsabilitate. Consider că am demonstrat de-a lungul anilor precedenți, că am experiența și calitățile necesare pentru a reprezenta interesele tuturor sătmărenilor”

Ca rezultat al înțelegerilor din coaliție UDMR va avea prefecți în următoarele județe:

Arad - Tóth Csaba

Cluj - Tasnádi István Szilárd

Satu Mare - Altfatter Tamás-Ferenc își continuă activitatea ca prefect 

Sălaj - Dari Tamás

 În perioada următoare, Guvernul va numi și alți prefecți și subprefecți nominalizați de UDMR.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii