A plouat cu amenzi în weekend. Peste 340 de sătmăreni sancționați de polițiști

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat, în perioada 14-16 mai, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 340 de sancțiuni contravenționale. 

Astfel, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 340 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 72.000 de lei.

 

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 23 conducători auto și au reținut 3 certificate de înmatriculare, astfel: 15 conducători auto au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h; 4 șoferi au fost depistați la volanul autoturismelor, după ce au consumat băuturi alcoolice. Alte 4 permise de conducere au fost reținute de polițiști pentru diverse abateri la regimul rutier.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii