Pakistanez reţinut de poliţiştii de frontieră sătmăreni

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat, la intrare în localitatea Halmeu, județul Satu Mare, un cetățean pakistanez care intenţiona să iasă ilegal din România pentru a ajunge în Slovacia.

În data de 10 august, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, în cooperare cu lucrători ai Sectorului Poliției de Frontieră Halmeu, au intensificat acțiunile pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale.

Astfel, în jurul orei 11:00, un echipaj al poliției de frontieră a depistat, la intrare în localitatea Halmeu, pe DN 1C, un cetăţean străin de sex masculin, care se deplasa pe jos.

Întrucât nu își justifica prezența în zonă, persoana au fost condusă la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, unde, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că este vorba despre un cetăţean pakistanez, în vârstă de 21 de ani. Acesta intenţiona să iasă ilegal din România pentru a ajunge în Slovacia.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar conform procedurilor legale, a fost predat lucrătorilor din cadrul Biroului pentru Imigrări Satu Mare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii