Jumătate dintre candidați, respinși la concursul de directori de școli

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Rezultatele inițiale înregistrate în urma desfășurării probei scrise din cadrul concursului pentru ocuparea funcției de director și de director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Satu Mare

Vineri, 15 octombrie 2021, s-a desfășurat proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Satu Mare. 

Concursul a fost organizat la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Satu Mare.

În ceea ce privește rezultatele inițiale din cadrul acestui concurs, situația este următoarea: dintre cei 167 de candidați înscriși, 83 au fost admiși (50,3%), 82 au fost respinși (49,7%), iar 2 candidați nu s-au prezentat.

Eventualele contestații la proba scrisă se depun la secretariatul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare (Str. 1 Decembrie 1918, nr. 6, Satu Mare) în zilele: 15 octombrie 2021 – după afișarea rezultatelor;  16-17 octombrie 2021, între orele 9-13. 

Contestația la proba scrisă se depune personal de către candidat, însoțită de copia cărții de identitate sau prin împuternicit, cu procură notarială în original. 

Eventualele contestații la proba scrisă se pot transmite și electronic (în format .pdf, semnate și scanate) la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., însoțite de copia cărții de identitate, în interval orar mai sus menționat.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii