davis banner

Cîțu le cere prefecților să se pregătească pentru sezonul rece: „Să fie primul an în care iarna nu ne ia prin surprindere”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Prefectul Altfatter Tamás și subprefectul Radu Bud au participat în această după-masă la videoconferința cu prefecții convocată de premierul Florin Cîțu. 

Premierul interimar Florin Cîțu le-a cerut prefecților să se asigure că nu vor fi sincope în ceea ce privește livrarea agentului termic pentru populație și că au contracte încheiate și materiale pentru deszăpezire.

„Aș vrea ca anul acesta să fie poate primul an în care iarna nu ne ia prin surprindere. Știm că vine iarna, suntem în luna octombrie și în fiecare an vine iarna”, a spus Cîțu într-o videoconferință cu prefecții.

Subiectele abordate în cadrul ședinței de lucru au privit în principal asigurarea încheierii contractelor de deszăpezire, verificarea gradului de acoperire a stocurilor necesare de materiale antiderapante și a utilajelor necesare intervenției pe drumurile publice dar și starea serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat (unde este cazul în țară). 

La ședința din Sala Mică a Palatului Administrativ  au participat și reprezentanții structurilor Ministerului Afacerilor Interne, directorul Secției Drumurilor Naționale Satu Mare și directorul Direcției Tehnice din cadrul Consiliului Județean Satu Mare.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii