Cele mai longevive cupluri, premiate de conducerea Primăriei

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Primăria Municipiului Satu Mare premiază și în acest an cele mai longevive cupluri din municipiul Satu Mare.

Joi, 20 ianuarie, la Casa Meșteșugarilor, 48 de cupluri au fost invitate să primească diplomele aniversare și premiul de 1.000 de lei pentru aniversarea a 50, respectiv 60 de ani de căsătorie. 

”Continuăm și în acest an tradiția de a felicita cele mai longevive cupluri din municipiul Satu Mare. Într-o lume zbuciumată, modelele de viață au devenit o floare rară, dar nu trebuie să ne pierdem speranța. Astăzi 48 de cupluri au sărbătorit 50, respectiv 60 de ani de căsnicie. Au fost alături la bine și la greu și au rămas acasă, în Satu Mare, contribuind la dezvoltarea orașului nostru. Sunt exemple de urmat și merită toate felicitările noastre! La mulți ani și multă sănătate tuturor!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor. 

Programul artistic a fost oferit de două eleve de la Școala de Arte Satu Mare: Alexandra Sorian, pregătită de prof. Călin Keresztes și de Szabo Barbara, îndrumată de prof. Sallai Laszlo.

Premierea acestor membri ai comunității noastre este un gest simbolic de mulțumire, o tradiție pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Consiliul Local doresc să o continue și pe viitor.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii