Țeapă cu analize gratuite. 20 de vârstnici au fost înșelați

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mai multe persoane din Satu Mare au depus plângeri la Comisariatul Județean
pentru Protecția Consumatorilor după ce au fost înșelate cu analize medicale de către Centrul de sănătate SPS Medical Satu Mare, care are punct de lucru în spatele Hotelului Aurora. Până în prezent au fost depuse zece plângeri privind țepele cu analize gratuite.
Potrivit declarațiilor făcute azi, în cadrul ședinței ATOP, de comisarul superior din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Satu Mare, Valentin Breban, firma racola în special persoane cu vârsta peste 60 de ani, cărora le efectua analize medicale gratuite superficiale, fără să li se recolteze probe.
După ce beneficiau de pachetele de analize, pacienților le erau prezentate diferite produse care i-ar ajuta în tratarea unor boli, și astfel ajungeau să semneze contracte cu sume piperate, între 6.000 și 10.000 de lei.
O parte din plângerile depuse la CJPC Satu Mare au fost direcționate către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).
După verificările necesare, CJPC Satu Mare a amendat firma respectivă cu câte 10.000 de lei pentru fiecare reclamație.
Breban le recomandă sătmărenilor și în special vârstnicilor să nu se mai lase înșelați de astfel de firme și să nu mai semneze contracte fără să se consulte și cu alte persoane.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii