davis banner

Doi tineri drogați, depistați la volan. Tinerii aveau și droguri asupra lor

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în weekend activități specifice pentru asigurarea și menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

Vineri, 17 iunie, în jurul orelor 23:00, polițiștii sătmăreni, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Satu Mare, au efectuat semnale de oprire unui bărbat de 24 ani, care se afla la volanul unui autoturism.
În urma efectuării unui test rapid pentru detectarea drogurilor în organism a rezultat faptul că bărbatul s-ar afla sub influența unei substanțe interzise de lege.
Polițiștii au procedat la verificarea și controlul autoturismului, identificând bunuri asimilate drogurilor, care au fost ridicate în vederea expertizării.
 
În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive" și ”cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept".
 
Tot vineri, în jurul orelor 15:00, polițiștii au identificat în trafic, pe raza municipiului Satu Mare, un tânăr de 22 ani, din Carei, care s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive, în urma efectuării unui test antidrog.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive".

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii