Consiliul Județean reia licitația pentru modernizarea, extinderea și dotarea UPU

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Satu Mare, ca urmare a modificării prețurilor pe piața construcțiilor, au fost reaprobați indicatorii tehnico-economici ai proiectului de modernizare, extindere și dotare a Unității de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

”Relansăm licitația pentru lucrările de modernizare, extindere și dotare a Unității de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. Consiliul Județean a reaprobat astăzi indicatorii tehnico-economici ai acestei investiții, ca urmare a modificării prețurilor pe piața construcțiilor.

Proiectul prevede extinderea clădirii UPU cu 228,05 mp la parter și 174,70 mp la etajul I. Noile spații vor fi utilizate pentru amenajarea unei săli pentru computer tomograf, circuite funcționale în partea de examinare, tratare, supraveghere a cazurilor pediatrice, sală de ședințe și arhivă. Vor fi modernizate rețelele de supraveghere video, antiincendiu, de ventilație și climatizare și se vor folosi corpuri de iluminat cu consum redus de energie electrică. 

Valoarea totală a investiției este de 14.227.563 lei, din care construcții montaj - 8.176.878 lei”, a transmis Consilul Județean Satu Mare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii