Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Proiect de amenajare a parcului UFO, câștigat de Asociația SamStudia Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Asociația SamStudia (Organizația Tinerilor și Studenților Sătmăreni) a câștigat un concurs de finanțare lansat de MOL România, prin care se vor amenaja
spațiile verzi din Parcul UFO. Din suma obținută, de 8.000 lei, se vor face plantări de arbori și amenajarea spațiului verde actual din parcul UFO, a declarat azi, în cadrul unei conferințe de presă, Oana Laslău, preşedinte SamStudia. Durata de implementare a proiectului este de cinci luni (mai-septembrie 2016).
De asemenea, primarul Dorel Coica, prezent la conferința de presă, și-a anunțat sprijinul în derularea acestui proiect, susținând că Primăria intenționează să amenajeze aici un skate parc.
Suma va putea fi suplimentată cu ajutorul implicării sătmărenilor care pot vota acest proiect pe platforma de finanțări „Creștem Idei”, unde proiectul urmează să fie introdus săptămâna viitoare, iar proiectele cu cele mai multe voturi vor primi sponsorizări suplimentare.
Uniunea Studenților din România a fost fondată în anul 2001, la inițiativa a 11 organizații studențești din București, Ploiești, Craiova, Cluj-Napoca și Târgu-Jiu, și în prezent are reprezentanți în 18 județe, inclusiv Satu Mare, reunind 87 de organizații. Scopul USR este de a apără drepturile și interesele studenților din România. Încă de la înființare, USR apară și promovează valorile culturale, academice și civice. Uniunea Studenților din România are ca obiective generale, așadar, sprijinirea studenților și tinerilor pentru integrarea în viața socială și profesională.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card