”Uniți în fapte bune!”, spectacol de gală la Filarmonica de Stat ”Dinu Lipatti” Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Peste 80 de cadre militare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” al județului Satu Mare, au participat la cea de a III-a ediție a spectacolului de gală ”Uniți în fapte bune!”organizat în această după masă, la Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti” Satu Mare. 

Ideea acestei gale a pornit în anul 2018, de la propunerea structurilor Ministerului Afacerilor Interne pentru a aduce o plus valoare în activitatea și atribuțiile cotidiene.

Polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și de penitenciare, militari din cadrul structurilor M.Ap.N, și ai altor structuri ale sistemului Național de Ordine și Siguranță Publică, au îmbrăcat ținuta de ceremonie și au făcut ca sala Filarmonicii de Stat “Dinu Lipatti”, Satu Mare să devină neîncăpătoare.

Pe scenă au evoluat membrii Ansamblului ”Viță de Iederă”, Sorin Buc din cadrul IJJ Satu Mare, Bianca Timiș din cadrul ISU Satu Mare, Lucian Pop, din cadrul IPJ Satu Mare, Daniel Moiș din cadrul Poliției de Frontieră Satu Mare și Corul reunit al structurilor (I.J.J., I.P.J.,I.S.U. și M.Ap.N.) cu participarea copiilor Centrului de zi ”Sfânta Tatiana”.

Suma strânsă din donațiile benevole ale militarilor și a oficialităților, vin să ajute financiar Centrul de zi ”Sfânta Tatiana”, a cărui principală activitate este educația și prevenirea abandonului școlar. 

Cu susținere necondiționată și bucurie vom rămâne alături atât de personalul care se dedică educației acestor copii, cât și copiilor acestui centru, care au înțeles importanța cărților în viața lor.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii