Polițist negreștean lovit cu pumnul și amenințat cu moartea de un bărbat care a refuzat prelevarea de mostre de sânge

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În data de 15 februarie la orele 00:05, polițiștii negreșteni au depistat în trafic un bărbat care emana halena alcoolică. I s-a solicitat să efectueze o testare cu aparatul alcooltest însă conducătorul auto nu a suflat suficient în aparat, motiv pentru care i s-a adus la cunoștință  că urmează să fie condus la spitalul Negrești pentru a-i fi prelevate mostre biologice de sânge, lucru cu care a fost de acord.

La spital, în prezența personalului medical, bărbatul a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge. Totodată inculpatul a intenționat să părăsească unitatea spitalicească fără acordul polițiștilor, astfel că la ieșirea din unitate, în holul spitalului, de față cu personalul medical și polițistul local, inculpatul a lovit cu pumnul în față agentul de poliție care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, acesta din urmă fiind nevoit să-l încătușeze.
Mai mult,  bărbatul a continuat să aibă o atitudine agresivă adresându-i injurii și amenințări cu moartea agentului de poliție.
Și în sediul secției de poliție acesta a avut o atitudine recalcitrantă față de agentul de poliție, continuând să îi adreseze amenințări cu moartea.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș a înregistrat dosarul penal în care se efectuează cercetări față de un inculpat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.
În data de 15 februarie s-a dispus luarea măsurii reținerii pe o durată de 24 de ore, iar în data de 16 februarie inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului din cadrul judecătoriei Negrești-Oaș care a admis cererea și a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numere inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii